ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Probleme pentru Mihaela Rădulescu, după ce i-a criticat pe homosexuali. După ce a fost obligată de către PRO TV să le ceară scuze, acum prezentatoarea a primit o nouă lovitură.

[P] FAȚA NEVĂZUTĂ A HOMOSEXUALITĂȚII - comanda online

Mihaela Rădulescu nu mai scrie la revista Elle, editată de Ringier, în urma declarațiilor făcute în ultima perioadă la adresa comunității gay: "Vă anunţăm decizia de a înceta colaborarea cu Mihaela Rădulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrică permanentă în paginile noastre". Redacția explică renunțarea la colaborarea cu Mihaela Rădulescu: "Îi respectăm Mihaelei dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras fără voia noastră numele revistei ELLE într-o controversă din care nu ne dorim să facem parte."

CITEŞTE ŞI Reacţia PRO TV, după ce au apărut zvonuri legate de concedierea Mihaelei Rădulescu

"Regretăm că am fost nevoiţi să luăm această decizie şi îi mulţumim Mihaelei Rădulescu pentru anii pe care i-am parcurs alături şi pentru proiectele pe care le-am realizat împreună”, se mai spune în comunicatul redacției Elle.

CITEŞTE ŞI Mihaela Rădulescu, atacată în haită de activiștii pro-homosexualitate, după ce vedeta a cerut gay-ilor „să nu ne agreseze vizual copiii pe stradă”

Mihalela Rădulescu a scris despre homosexuali într-o postare pe blogul său intitulată „Adam și Eva ?! (Toleranța pe la spatele normalității)”. Ea a scris că, din cauza „corectitutinii politice“ şi a drepturilor minorităţilor sexuale, „normalitatea“ pierde teren în faţa „ciudăţeniilor“.