ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secretarul de stat american, Antony Blinken, le-a cerut liderilor europeni să „înceteze să vorbească despre NATO cu Ucraina”.

Dezvăluirea aceasta senzațională a fost făcută de către parlamentarul ucrainean Alexei Goncearenko.

Citând surse de la Washington, el a scris pe rețelele de socializare:

„Nu va fi nici un NATO. Subiectul NATO îi irită pe liderii americani și aceștia au arătat în mod clar că Ucraina nu va deveni membră a Alianței după război. Vor fi câțiva pași de apropiere. Vom beneficia de anumite facilități. Dar că în 2024 vom deveni membri NATO, nu.”

Goncearenko adaugă că Zelenski s-a resemnat cu această situație și că principala strategie a regimului de la Kiev este de a adera la Uniunea Europeană.

Deși aparent spectaculoasă, știrea furnizată de parlamentarul ucrainean este totuși absolut normală pentru orice om cu capul pe umeri: NATO nu poate îngloba un stat aflat în război.

Mai mult, în cazul în care conflictul din Ucraina nu va fi înghețat (ca în Coreea) și se va semna un tratat de pace cu Rusia, prima pretenție a Moscovei va fi neutralitatea Kievului. Altminteri, nu va fi pace.

Ucraina nu va intra în NATO nu doar în 2024. Ci Niciodată.

Marea noutate pe care o aduce cu adevărat informația furnizată de Goncearenko este „Dezvrăjirea”. Dezmeticirea din Hipnoza Propagandei oficiale care a prostit lumea doi ani de zile.

Insistența Washingtonului și a „Occidentului Colectiv” pentru ca Ucraina să adere la NATO a fost principalul motiv al invaziei Rusiei din februarie 2022.

A fost și principalul motiv al declanșării unei noi prigoane mediatice împotriva celor care au arătat aberația ideii și au militat împotriva Războiului.

Tuturor acestora li s-a dat la cap cu Leuca Cenzurii. Au fost stigmatizați și proscriși ca „Putiniști”.

(Așa cum în Plandemie fuseseră făcuți „Anti-Vacciniști”, „Teroriști”, „Conspiraționiști etc. Până când „Conspirația” s-a adeverit.)

Acum, aflăm că Washingtonul face pe niznaiul: declară senin că Ucraina nu va intra în NATO.

Mai mult, e iritat de toți cei îndrăznesc să vorbească despre asta.

Atunci, la ce a fost bun Războiul? De ce a fost nevoie să moară sute de mii de oameni nevinovați? De ce a trebuit să fie distrusă Ucraina și să piardă un sfert din teritoriile ei? De ce a fost pusă economia Europei pe butuci?

Și, mai presus de toate: CINE RĂSPUNDE?


P.S. Hipnoza Ucraina a înlocuit Hipnoza Covid. Acum, s-a destrămat și ea. Lasă locul Hipnozei Gaza.