ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ești creștin? Cum să fii creștin, dacă aplauzi uciderea a zeci de mii de copii și femei, de civili, în dorința de răzbunare pentru o organizație teroristă? Ești la fel de terorist, ca și Hamas. 

Astăzi, mai mulți lideri europeni, mai multe organizații internaționale, mari case de avocatură din Franța, cer, public, oprirea de urgență a războiului din Fâșia Gaza și pe cale de consecință și arestarea lui Netanyahu (pentru crime de război). De ce nu au avut această poziție, de la început? 

Astăzi, în Fâșia Gaza sunt zeci de mii de civili uciși de bombardamentele Israelului, mii de copii, mii de femei și de vârstnici, care nu aveau nici o legătură cu gruparea Hamas. Astăzi, Israelul ne arată fotografii cu liderii Hamas, omorâți în aceste bombardamente asupra Palestinei. Dacă știau cine sunt, dacă au listă cu ei, de ce nu au fost capturați, de serviciile secrete americane și israeliene, până acum? De ce distrugi un stat, omori zeci de mii de copii și femei, pentru capturarea unei organizații teroriste? Așa se procedează în 2023? Sau, așa se proceda în Comuna Primitivă? 

Și toată planeta aplaudă, din fotoliul din sufragerie? Ne-au spălat creierul, tuturor, iremediabil și în intregime, în pandemie? Ce se întâmplă cu lumea, care aplaudă uciderea a zeci de mii de civili, de către armata unui popor, din dorința de răzbunare? Care mai este diferența dintre o organizație teroristă și armata unui popor, în aceste împrejurări? 

Ne spun, acum, că în Gaza sunt mii de tuneluri, de buncăre, ale teroriștilor Hamas? Acestea au fost făcute în mulți ani de zile, au săpat "la greu” pentru a le face. Ce au păzit serviciile din Israel, din America? Au urmărit ce frumos le fac? Au luat lecții despre cum se contruiesc tunelurile, de aceea nu i-au oprit? De ce nu au fost opriți, demult? 

Dragilor, este Postul Crăciunului, unii îl țineți, alții nu, dar toți creștinii au o datorie în această perioadă: să nu mintă, să fie sinceri. 

Am o întrebare pentru voi, cei care ați aplaudat dorința de răzbunare a Israelului: de câte ori v-ați răzbunat în viață, pe cineva, ați fost mândri de voi, de fiecare dată? Sau, după ceva timp…ați regretat răzbunarea?
 
De regulă, rezultatul unei răzbunări este cu mult mai grav, decât ți-ai imaginat și scoate din tine tot ce e mai rău și mai urât. Nu ați simțit asta, după o răzbunare? Mă îndoiesc. 

Vă las aici două pagini de Instagram, unde puteți vedea ce se întâmplă în Gaza, puteți vedea cum arată iadul în 2023: 



REVOLTĂTOR!