ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


The Expose din 2 decembrie a.c. ne povestește puțin despre situația constatată de UK Health Security Agency în data de 30 noiembrie a.c. Trist dar adevărat, deoarece numita agenție este cam oficială și dacă datele nu sunt chiar reale, asta este doar prin omisiune, nicidecum prin exagerare.

Și datele sunt cam așa: 61% din noile cazuri sunt la cei injectați; 66% din cazurile spitalizate sunt cu cei înțepați, iar 81% dintre cei la care s-a cântat prohodul, erau și ei injectați. Pentru cei înțepați singurul element care este în declin, referitor la vârstă și durată în timp, este eficacitatea.

Populația înțepată începe să dezvolte o nouă formă de sindrom de imunodeficiență achiziționat post administrare de ser magic.

Dacă acesta este scopul nedeclarat, putem afirma că este un succes.

Tot agenția citată arată, pe baza statisticilor publicate, că injectarea are efecte negative asupra persoanelor cu vârsta mai mare de 30, că cei neînțepați sunt mai puțin afectați de boală și de două ori mai vulnerabili cei injectați, în raport cu cei ne, la vârsta 40-69 ani.

Se mai precizează că injectarea distruge sistemul imunitar, cei intrați în joc au nevoie tot mai des de repetarea administrării pentru a se menține la un nivel acceptabil, care va fi totdeauna mai slab decât la cei "recalcitranți".

UKHSA admite că cei care și-au nenorocit, voit sau nu, sistemul natural de apărare, sunt mult mai puțin capabili să producă anticorpi antinucleocapsidă așa cum se întâmplă la cei normali (N.B. la cap/judecată).

Vedeți și Fully Vaccinated accounted for 4 in every 5 Covid-19 Deaths in England during November despite Booster Jab Campaign

Tot la capitolul constatări medicale bine cenzurate (TheTrueDefender), Pr. Dr. Jim Naismith de la Oxford University, director la Rosalind Franklin Institute, ne spune că masca este ineficientă contra virusurilor. Simplu de tras concluzia: în Anglia a fost eliminată obligativitatea purtării de mască, dar a fost riguros impusă în Scoția. Câteva luni mai târziu s-a constatat că nu exista nicio diferență între cele două regiuni. La un moment dat situația era chiar mai rea în Scoția comparativ cu Anglia. Evoluția variantei delta nu a fost diferită în cele două regiuni.

Le Figaro din 3 decembrie 2021 publică un articol în care autorul precizează că obligativitatea purtării de mască la copii este o impunere politică și nu una științifică.

Vai de Știință când încape pe mâna politicienilor (Pr. Dr. J. Ioannidis) și vai de capul doctorilor care-și vând conștiința și demnitatea profesională !

Comunitatea științifică se ridică împotriva politicilor sanitare ale autorităților

60.000 de oameni de știință susținuți de 870.000 de semnături protestează contra injectării masive de ARNm.

Dr. MARTIN KULLDORF, Profesor de Medicină la Universitatea Harvard, epidemiolog și biostatistician, Dr. SUMETRA GUPTA, Profesor la Universitatea Oxford, epidemiolog specializat în Imunologie și dezvoltarea vaccinurilor și Dr. JAY BHATTACHARYA, Profesor la Universitatea Stanford, epidemiologist și specialist în Boli Infecțioase, au redactat

DECLARAȚIA DE LA GREAT BARRINGTON (USA)

Se subliniază ca injectarea experimentală, masivă cu acest produs de factură exclusiv genetică, îngrijorează de mult timp comunitatea științifică. Sunt îngrijorări majore privind efectele secundare cunoscute, cel puțin până acum. Întreaga politică impusă în această perioadă are efecte dezastruoase asupra sănătății publice, cu repercursiuni în continuare pe termen mediu și lung și va implica un mare exces de mortalitate cu deosebi în anii următori. Vor fi vizați în principal populația tânără, adolescenții si copiii. Consecințele sunt de ordin medical, fizic și psihic, în principal. Este evident că vulnerabilitatea bolii a fost doar la persoanele în vârstă și infirme, nu la celelalte categorii de vârstă. Pentru copii este mult mai puțin periculoasă decât orice altă boală, cuprinzând și gripa. Cu cât crește imunitatea colectivă, cu atât scade riscul, inclusiv pentru cei vulnerabili. Cei care nu sunt vulnerabili trebuie să reintre într-o viață normală. Nicio restricție nu este nici rațională, nici justificată !

N.B. O singură explicație poate fi luată în considerare față de ceea ce se petrece de doi ani, fără încetare, numiți-o dumneavoastră.

P.S. Invit toți medicii pediatri din România, care au tăcut asurzitor până acum, să mi se alăture în semnarea acestei DECLARAȚII, spre a mai spăla din rușinea cu care s-au acoperit de un an întreg.

Se aude și la Societatea Română de Pediatrie?

CINE NU ESTE PARTE A SOLUȚIEI ESTE PARTE A PROBLEMEI!