ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „În exercitarea atribuțiilor de primar, Armand Clotilde Marie Brigitte a semnat dispozițiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului «Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție» finanțat din fonduri europene și care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 Lei, încălcând astfel prevederile art. 70, art. 71 și art. 76 din Legea nr. 161/2003”, arată Agenția Națională de Integritate. Potrivit ANI, «cele 5 dispoziții semnate reprezintă numirea în funcția de manager de proiect, precum și majorarea indemnizației lunare, cu până la 30%». Dispoziția prin care s-a autonumit manager de proiect a fost semnată pe 18 februarie 2022, de atunci Clotilde Armand exercitând simultan funcția de primar al Sectorului 1 și funcția remunerată de manager de proiect, nerespectând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003, mai arată Agenția de Integritate.” (DIGI 24, 11 martie 2024)
 
....................................................................................

Sigur că doctorul Cătălin Cîrstoiu nu este cel mai șarmant pretendent la mâna gingașă a capitalei, dar ceea ce se face astăzi cu acest om este, din punctul meu de vedere, și revoltător, și incorect, și indecent.

Niște țațe, autodeclarate „jurnaliști”, își pun poalele în cap pe subiectul Cîrstoiu și ne arată ce au ei mai de preț sub fustele-nfoiate. Rețeta e veche, dar funcționează: se ia un om care are o carieră și un așa-numit „parcurs profesional” cel puțin onorabil, un om pe care niște neica-nimeni de politicieni l-au băgat într-un rahat spunându-i că-i prăjitură și, fără îndoială, rugându-l cu cerul și pământul să accepte căci, dacă acceptă, ei îl vor sprijini din toate puterile, după care, când omul a spus „Fie!”, i-au arătat degetul mijlociu orientat vertical și elegant în sus, așa că acum toată lumea își șterge acum picioarele pe doctor ca pe preșulețul de la intrare!

Negăsindu-i alte păcate mai consistente, doctorul este terfelit, seară de seară, de deontologii patriei, că de ce? de ce, mă? ai operat „la stat” și a trimis apoi pacientul „la privat” pentru ca să-i scoată ațele și să mai arunci o privire, ca să fie totul în regulă... Niște unii cu mutre lungi și studiate, îi distrug imaginea cu tenacitate, pe toate canalele de știri. Printre campionii la „ghilotinarea din picioare” se află ANTENA 3 CNN (susținătoare a lui Piedone) care s-a înscris în coloana inchizitorilor și-l foarfecă pe doctor seară de seară... Asta deși Mircea Badea, singurul de-acolo care a avut cu-adevărat nevoie de specialistul Cîrstoiu, nu a avut decât vorbe elogioase de spus despre el. Iar oamenii politici care l-au băgat în balta asta puturoasă se dau, elegant, cu cururile cele sensibile la gard... că să facă doctorul conferință de presă și să zică el dacă are ceva de zis!

Conflicte de interese, incompatibilități... e plină România de ele... c-așa-i legea. Poate să fie soția cât de bună din punct de vedere profesional, dacă soțul e șef, ea n-are voie să urce în ierarhie că atunci ține-te reclamații ale unora care „doresc să-și păstreze anonimatul”.

Dovada supremă a vinovăției doctorului, prezentată de ANTENA 3, este o chitanță din 2022. Dumneavoastră, cetățeni, păstrați oare, în mod frecvent, chitanțe de acum doi ani? Ei bine, pacientul nostru a păstrat-o!!! Operat de doctorul Cîrstoiu „la stat” și cu urmărirea evoluției post-operatorii „la privat”. Pacientul scoate acum „beletul” și i-l dă peste nas doctorului. Na, mă! Sper ca ANTENA 3 CNN să aducă și „artileria grea”, pe Emanuel Ungureanu, în platou, ca să-l facă temeinic tăiței pe doctor, în direct și la o oră de vârf.

În acest timp, doamna Clotilda, își vede liniștită de campania electorală în calitatea sa de „inculpată”, fără ca nimeni s-o mai deranjeze. Iar Nicușor Dan, cu pleata-i suficient de bogată cât să-i ascundă toate bubele din cap, jubilează și dânsul. Căci interesele susținătorilor celor doi se împletesc de astă dată superb cu interesele susținătorilor de Piedoni. Stelele s-au aliniat în modul cel mai fericit. Adică, se pare că pe toți epoleții s-au aliniat stelele.

Și uite-așa, povestea de succes a Bucureștiului userist merge mai departe.

P.S. O să-mi spuneți că, dacă era deștept, doctorul nu se băga în așa ceva. Este adevărat. Numai că aceasta este o postare despre ipocrizie crasă, iresponsabilitate a liderilor politici, cinism la nivel înalt și desigur, interese scârboase, iar nu despre ceea ce nu ar fi trebuit să facă doctorul Cîrstoiu.