ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hristos a Înviat!

Scumpi și iubiți prieteni, în cadrul acestei conferințe (VIDEO mai jos) am vorbit cu mare bucurie, despre devotamentul și fidelitatea înveșmântate în dragostea smerită și empatică, pe care femeia credincioasă le aduce drept slujire și ofrandă Bunului Dumnezeu, în Sfânta Biserică Creștin-Ortodoxă.

Îi mulțumesc Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Teodosie pentru binecuvântare, lucru care arată încă o dată prețuirea pe care Arhiepiscopul Tomisului o are față de rolul și misiunea femeii în Biserica Dreptmăritoare.

Totodată le mulțumesc organizatorilor, nădăjduind într-un cuvânt ziditor izvorât din generozitatea Iubirii Lui Hristos, cuvânt care să reliefeze cât mai clar faptul că femeia credincioasă, având-o ca prototip pe Maica Domnului, este floarea  smerită si luminoasă cu care Dumnezeu a împodobit întreaga creație. 

În fiecare an, Duminica Mironosițelor ne oferă imensa împlinire, de a le ura la mulți și binecuvântați ani tuturor femeilor care împodobesc atât de frumos Biserica Lui Hristos.

Îmi place să spun, că femeia credincioasă având-o ca prototip pe Maica Domnului reprezintă surâsul Lui Dumnezeu, revărsat peste întreaga zidire.

Așadar la mulți și binecuvântați ani de slujire în fidelitatea iubirii și demnitatea smereniei, în Biserica Dreptmăritoare!

VIDEO: