ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Opinie preluată de pe Facebook/ Iulian Bracău
 
Dacă în loc de memoria Părintelui Arsenie Boca ar fi fost batjocorit Holocaustul, grobianul fără creier care și-a permis acest lucru ar fi fost arestat pe loc. 

Dacă în loc de memoria Părintelui Arsenie Boca ar fi fost batjocorit Mohamed, media și ONG- WC -urile ar fi sărit pe el ca niște vulturi. 

Dacă în loc de memoria Părintelui Arsenie Boca ar fi fost batjocorită comunitatea LGBT, individul ar fi fost catalogat drept homofob și linșat pur și simplu de presa vândută banului. 

Dar când un grobian smintit și fără de Dumnezeu sponsorizat de ONG -urile lui Soros și de Guvern, din banii publici întinează  memoria unui preot creștin ortodox, considerat de români Sfântul Àrdealului ni se spune că are "dreptul la exprimare liberă." 

Nu mă nemernicilor, batjocorirea memoriei unui preot care a fost chinuit de comuniști, nu este "exprimare liberă", ci este nesimțire și ură îndreaptata împotriva Bisericii Ortodoxe și a credinței unui popor iar așa ceva nu trebuie permis. Totul trebuie să aibă o limită.