ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE 10:37 Preşedintele CJ Mehedinţi, este acuzat de 7 infracţiuni, se arată într-un comunicat al DNA.În sarcina lui Duicu s-au reţinut infracţiunile de: trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosirea influenţei şi autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Acesta s-a lăudat că are influenţă asupra mai multor funcţionari publici, inclusiv a Guvernului.

"În perioada martie-iunie 2013, inculpatul Duicu a afirmat faţă de inculpatul Ponea faptul că are influenţă asupra mai multor funcţionari publici (membri ai Guvernului, funcţionari publici din conducerea Ministerului Afacerilor Interne, şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe de o parte, şi consilierii locali din cadrul Consiliului local al municipiului Orşova, pe de altă parte)", se arată în comunicatul DNA.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Ştefan Ponea, şi liderul PSD Orşova, Constantin Popescu, au fost reţinuţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, informează Agerpres.

Cei trei vor fi prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.  Adrian Duicu, Ştefan Ponea, Constantin Popescu şi mai mulţi funcţionari au fost audiaţi în noaptea de miercuri spre joi.

Mai multe detalii despre acest caz puteţi citi AICI.

FOTO: http://portaluldestirimh.wordpress.com/