ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După apariţia unor informaţii potrivit cărora Germania i-ar fi cerut lui Vladimir Putin să transmită până miercuri dacă va accepta noul plan de pace pentru Ucraina, în caz contrar riscând sancţiuni, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a reacţionat.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Dmitri Peskov a declarat la  postul de radio Govorit Moskva că preşedintele rus nu va accepta ultimatumuri din partea Occidentului: "Nimeni nu i-a mai vorbit până acum lui Vladimir Putin pe tonul unui ultimatum şi nici nu ar putea-o face".

Miniştrii de Externe din UE au decis luni amânarea cu o săptămână a aplicării de sancţiuni unor oficiali şi companii din Rusia, în contextul negocierilor privind criza din Ucraina. Liderii Rusiei, Ucrainei, Franţei şi Germaniei se vor întâlni miercuri, în Belarus pentru a discuta despre conflictul din Ucraina.