ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Instanța Curții de Apel Bacău a decis, joi seara, eliberarea imediată, sub control judiciar, a primarului municipiului Bacău, Romeo Stavarache, precum și a celor doi oameni de afaceri, Liviu Goian și Liviu Vasile Cenușă, reținuți în cursul dimineții de joi de către DNA, sub acuzația de luare de mită.

DNA poate face recurs în 48 de ore, iar în acest caz dosarul va fi judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) din București.

Primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, a fost reținut joi pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind acuzat de săvârșirea a 5 infracțiuni de luare de mită, după ce a cerut bani de la oameni de afaceri, pentru a le acorda contracte din bani publici. În același dosar, au mai fost reținuți Liviu Goian și Liviu Vasile Cenușă, acuzați de complicitate la luare de mită.