ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tânărul care i-a spus lui Ion Iliescu că este un "comunist murdar de sânge" a avut din nou o reacție de orgoliu, cerând îndepărtarea steagului american de la balconul Universității din București, acolo unde se comemorau 25 de ani de la evenimentele din 1989.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Alexandru Alexe a spus că a făcut acest gest pentru că i s-a părut imoral și greșit din punct de vedere istoric ca steagul Statelor Unite ale Americii să fie ridicat lângă steagul românesc în memoria martirilor din 1989.

"Organizatorii manifestatiei de comemorare a 25 de ani de la Revolutie si a victimelor Revolutiei au arborat drapelul Statelor Unite pe balconul Universitatii, redeschis simbolic dupa 25 de ani si la care au luat cuvantul o parte dintre cei care au vorbit acolo si atunci.
Acest lucru mi s-a parut o ofensa de nedescris si am decis sa cer indepartarea unui drapel care nu are ce cauta acolo atat din punct de vedere istoric cat si moral in caz contrar amenintand ca voi forta intrarea pe balcon si il voi arunca cu mana mea de acolo, pentru reparatie istorica si morala", a scris el pe facebook, explicând gestul.

http://youtu.be/IAFlxpQGAsw