ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colegul nostru de presă Tudor Vladimir ne trimite o apariție de excepție pentru „România Educată”, pe care o semnalăm ca atare:

„În broșura „Plagiatorul Dan Marcel Iliescu, Rectorul Universității Ovidius din Constanța, trebuie demis de urgență", scrisă de ziariștii Amdreea Popa, Ion Spânu, Adrian Nicolae, Tudor Matei, îi atrăgeam atenția doamnei Ligia Deca, Ministrul Educației și domnului Marcel Ciolacu, Prim-ministrul României, că rectorul Dan Marcel Iliescu este un personaj care a copiat întreaga sa teză de doctorat.

Dan Marcel Iliescu a făcut studii doctorale în perioada 1995-2002 și și-a susținut teza cu titlul „Contribuții la studiul anatomo-funcțional al scheletului axial. Bazele anatomice ale profilaxiei și tratamentul scoliozei prin înot". Actualul rector a obținut diploma de doctor nr. 55/27.11.2002. Așa-zisul său „doctorat" este un plagiat complet! În prefața broșurii „Plagiatorul Dan Marcel Iliescu, Rectorul Universității Ovidius din Constanța, trebuie demis de urgență" atrăgeam atenția asupra unor posibile conexiuni periculoase între menținerea pe postul de rector a lui Dan Marcel Iliescu și faptul că fiul și nora lui Marcel Ciolacu sunt studenți la Facultatea de Medicină din Constanța. Scriam în prefață:

„Dacă Premierul României, domnul Marcel Ciolacu, nu-l va demite pe rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu toată România academică  își va aminti că domnul Premier e un simplu covrigar din Buzău, cărăuș de ustensile vânătorești în „epoca" Omar Hayssam (pușcăriașul contemporan) și mai ales tatăl fiului său care este student la Facultatea de Medicină a Universității „Ovidius" din Constanța.

Pe fiul său îl cheamă Andrei Ciolacu și este căsătorit cu Iris Alexa Constantinescu, studentă tot la medicină.

Presa a scris mult și inteligent dar degeaba. Nici doi miniștri de la Educație nu s-au deranjat să răspundă (unul fiind el însuși plagiator, anume Sorin Cîmpeanu, care a primi chiar Ordinul Național Steaua României, în grad de ofițer), nici gând să ia măsura de demitere a rectorului plagiator. Dacă prim-ministrul Ciolacu întârzie cu demiterea rectorului plagiator s-ar putea ca ziariștii mai inteligenți decât noi să se gândească la o posibilă fraudare a examenului de admitere pe care l-a susținut Andrei Ciolacu când Medicina era condusă de acest Dan Marcel Iliescu. Nici actuala ministresă a Educației, o simplă profesoară cam dezorientată, nu îndrăznește să ia vreo măsură împotriva acestui impostor de la Universitatea „Ovidius".

Degeaba au scris ziariști profesioniști de la publicațiile Cotidianul, Gândul, Top Secret, Replica.online, ActiveNews.

Citiți și REVOLTĂTOR: Ministerul Educației stă în brațe cu ultra-plagiatul rectorului Dan Marcel Iliescu de la Universitatea ”Ovidius” din Constanța și spune că n-are ce face. DOCUMENT OFICIAL

Degeaba a scris sute de pagini Constanța Academică demonstrând că teza de doctorat a lui Dan Marcel Iliescu nu are nici măcar un paragraf original, fiind construită pe sistemul fragment plagiat lipit de fragment plagiat. Și fragment copiat lângă fragment copiat face o teză copiată.

Dacă nu va fi demis rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu, n-ar fi exclus ca poporul furat să ceară dispariția de pe scena politică a fostului prim-ministru Ciucă, personaj care ar vrea să ajungă președintele României sau încă o dată prim-ministrul țării noastre.

Pentru cei ce încă nu știu, trebuie să anunț că țara noastră se numește România, este o țară în Europa, membră a Uniunii Europene, membră NATO și într-un viitor (neaustriac) chiar țară membră în Schengen.

Dacă rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu nu va fi demis, noi vom cere, mai întâi, demiterea ministresei Educației, doamna Ligia Deca, apoi demiterea chiar a primului-ministru, Marcel Ciolacu.

Cele trei demisii: a rectorului, a ministresei, a primului ministru au aceeași valoare: nulă."

Am trimis broșura premierului Marcel Ciolacu, ministresei Ligia Deca și nu s-a primit nici un răspuns și la Universitatea Ovidius din Constanța anomaliile științifice și juridice au rămas intacte.”

A se vedea, integral:

ANCHETA - DOCUMENT - AICI