ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kate, prințesa de Wales, a anunțat vineri că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament de chimioterapie, rupând tăcerea după săptămâni de speculații de amploare cu privire la starea sa de sănătate, relatează cotidianul.ro.  

Soția prințului William, viitorul rege al Marii Britanii, în vârstă de 42 de ani, a fost spitalizată timp de aproape două săptămâni la clinica privată London Clinic, după ce a suferit o operație abdominală majoră în ianuarie.

Se credea că afecțiunea ei nu era canceroasă și că operația a fost un succes, a declarat Kate vineri într-un mesaj video rar. „Cu toate acestea, testele efectuate după operație au descoperit că este prezent un cancer”, a dezvăluit ea (VIDEO mai jos).

Kate a precizat că acum urmează „un tratament de chimioterapie preventivă”, la recomandarea echipei sale medicale. Ea nu a precizat ce tip de cancer are sau în ce stadiu a fost descoperit, iar Palatul Kensington nu a menționat de ce a fost necesară operația.
 
Prințesa a primit prima doză de "vaccin" "împotriva" COVID-19, la scurt timp după soțul său, prințul William al Marii Britanii, care a fost inoculat de asemenea în luna mai 2021.

„Ieri am primit prima mea doză de vaccin (împotriva) COVID-19 la Science Museum din Londra. Sunt extrem de recunoscătoare față de toți cei care joacă un rol în acest program (de vaccinare) – vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți”, a transmis ducesa într-un mesaj care însoțește fotografia încă disponibilă pe Instagram (foto sus).

Reacția Regelui Charles, la rândul lui bolnav de cancer

Regele a menționat că „atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut ea” și că rămâne în „cel mai strâns contact cu iubita sa noră”, a declarat Palatul Buckingham în urma anuțului prințesei de Wales.


De asemenea, s-a aflat recent că și alți membri ai familiei regale britanice au fost diagnosticați cu cancere. La începutul lunii februarie, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu cancer și își va amâna îndatoririle publice pentru a primi tratament. 

În ianuarie s-a anunțat că Sarah Ferguson, ducesa de York, a fost diagnosticată cu cancer de piele, la doar câteva luni după ce s-a luptat cu un cancer de sân. De asemenea, pe 31 ianuarie, s-a anunțat că prințul Edward se va retrage temporar de la îndatoririle sale regale.
 
Primul care s-a retras complet după vaccinare a fost Prințul consort Philip, care a murit la exact 4 luni de la prima injectare, pe 9 aprilie 2021. Regina Elisabeta a II-a și Prințul consort s-au vaccinat pe 9 ianuarie 2021 cu prima doză de ser experimental Covid. Regina și-a urmat soțul după un an, pe 8 septembrie 2022. Tot cancer! Nu mai bine ascultau cu toții de averismentul profesorului Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel în medicină? Acum, la trei ani de la injectarea cu seruri Covid, aproape întreaga familie regală a Marii Britanii e canceroasă.