ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit mort în curtea clanului Fabian din sectorul 5 al Capitalei. Acesta ar fi decedat în această dimineață și a fost găsit de unul dintre cei trei frați, potrivit realitatea.net

Bărbatul decedat era angajat al clanului și îngrijea curtea și locuia într-o anexă situată în incinta vilei de lux a „clanului interlop Fabian”. În această dimineață, a fost găsit decedat. Bărbatul ar fi murit din cauze medicale. Nu există suspiciuni de crimă.

"Astăzi, 14.05.2024, în jurul orei 10:30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din Sectorul 5, a fost găsită o persoană fără a prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani. Totodată, s-a luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal faptul că persoana decedată este un bărbat care sprijinea la curățenia gospodăriei, fiind lăsat să locuiască în anexa imobilului. De asemenea, la fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și un medic din cadrul Institutului Național de Medicină Legală, fiind constatat faptul că nu reprezintă caz medico-legal. Trupul neînsuflețit urmează a fi preluat de către D.G.A.S.P.C., în vederea organizării funeraliilor", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.