ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Joe Biden a declarat unui grup de susținători, la un eveniment de campanie din Scranton, Pennsylvania, că vede adesea copii de 7 și 8 ani care îi arată degetul mijlociu în timp ce conduce prin cartiere sau așezări rurale, relatează Știripesurse.

În timp ce vorbea marți la un eveniment de campanie în orașul său natal, președintele a denunțat panourile afișate în fața caselor, pe care scrie "F... Biden" și apoi a spus că este adesea martor la faptul că vede copii mici care îi arată degetul mijlociu.

"Nu m-am gândit niciodată că voi vedea un moment în care să trec printr-un cartier sau un sat care se află în vestul țării și să văd panouri mari care au în mijloc o pancartă cu Trump pe care scrie "F... Biden" și să văd un copil mic care stă cu degetul mijlociu - de șapte ani, opt ani", a spus Biden.

"Ei bine, vă promit, se întâmplă tot timpul", a adăugat el.