ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O înregistrare video sub acoperire a jurnalistului de investigații James O'Keefe arată un consilier special al Administrației pentru Întreprinderi Mici din Statele Unite explicând cum oamenii din cercul lui Joe Biden îl fac pe președintele marionetă să semneze tot ceea ce doresc, relatează Vigilant News.

Individul, Tyler Robinson, i-a spus unui reporter sub acoperire că fostul membru al consiliului de administrație al Facebook, Jeff Zeints, actualul șef de cabinet al Casei Albe, este "a doua cea mai puternică persoană din Washington".

"Făcându-l pe Jeff să semneze, îl faci pe președinte să semneze... orice spune acest tip, este ceea ce spune președintele", a spus el.

Când jurnalistul a întrebat despre faptul că fostul președinte Barack Obama și fosta vicepreședintă Hillary Clinton sunt implicați în administrația Biden, persoana din interiorul Casei Albe a recunoscut că amândoi rămân foarte apropiați de consilierii lui Biden.

Întrebat dacă Zeints este "mai puternic decât Kamala [Harris]", Robinson a răspuns: "Da".

În alte părți ale filmării, Robinson a explicat cum establishment-ul îi evită pe politicienii republicani pentru a-i lăsa în afara circuitului atunci când încheie înțelegeri și elaborează politici.

Robinson a dezvăluit, de asemenea, că șefa sa, Isabel Casillas Guzman, este trimisă de administrația Biden în toată țara sub pretextul de a vizita întreprinderile mici, în timp ce, de fapt, îi ajută pe democrați să fie aleși.

Noi, poporul, suntem conduși de birocrați nealeși care au vândut națiunea intereselor globaliste.
 
VIDEO: