ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ionuț Popescu, fost jurnalist și fost ministru al Finanțelor în Guvernul Tăriceanu, consideră că România este „un stat capturat” de servicii, de clanurile intangibile din justiție și de masoneria generalilor plagiatori și incompetenți din Poliție. Într-o postare pe Facebook, Ionuț Popescu îi contrazice pe cei care susțin că PSD, la a cărui șefie se află acum „caricatura” Marcel Ciolacu, ar mai avea vreo putere, susținând că România e condusă de „oameni de paie” precum Iohannis, Orban sau Predoiu.

„Da, România este un stat capturat! Dar nu de corupții din PSD! Nu de primarul care cumpără 50 de băncuțe în loc de 5, pentru că de-acolo își trage și el comisionul; ăștia vor exista tot timpul și la toate partidele!
Să crezi că PSD, condus de o caricatură ca Ciolacu, mai deține vreo putere reală, înseamnă să nu înțelegi nimic... Nici măcar pe vremea lui Dragnea PSD nu mai deținea puterea; ca dovadă, Dragnea nu a reușit nici măcar să evite pușcăria pentru două procese ridicole și rizibile... România a fost capturată de servicii, de clanurile intangibile din justiție și de masoneria generalilor plagiatori și incompetenți din Poliție, plus mici alte confrerii locale, alcătuite din cele trei de mai sus la care se adaugă câte un baron local!
 
Acestea sunt centrele de putere care au capturat România, care au reușit să scoată în față oameni de paie, care acceptă orice ordin, ca Iohannis, Orban sau Predoiu și acum, practic, nu mai au nicio opoziție!
România este un studiu de caz foarte ciudat și demn de a fi studiat”, a scris fostul ministru al Finanțelor.