ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chris Cuomo, fostul prezentator CNN și susținător al vaccinurilor anticovid,  a dezvăluit pentru prima dată că suferă de efecte secundare pe care le atribuie vaccinului COVID-19, scrie Vigilant News.

Deși Cuomo nu a precizat natura exactă a simptomelor sale, el și-a exprimat îngrijorarea cu privire la anomaliile continue ale sănătății sale și ale altora.

Această mărturisire a venit în timpul unui interviu aprofundat cu asistentul medical Sean Barcavage, care a apărut, de asemenea, într-un articol din New York Times în care se discutau leziuni similare legate de vaccinuri.
 
 

Barcavage a împărtășit experiența sa alarmantă cu efectele secundare ale vaccinurilor, care a început la doar câteva minute după ce a primit prima sa doză în 2020. Simptomele au inclus palpitații cardiace la ridicarea în picioare, amorțeală și furnicături persistente care s-au răspândit rapid de la braț la față și ochi, care s-au agravat după a doua doză.

"Știm că vaccinurile pot avea consecințe neintenționate, adică efecte secundare... Dar nimeni nu vorbește cu adevărat despre asta pentru că se tem prea mult de vină și vor doar să dispară", a spus Cuomo.

"Dar problema este că oameni ca Sean și ca mine și milioane de alții care încă au chestii ciudate cu analizele de sânge și cu viețile și sentimentele lor fizice nu vor dispărea", a adăugat Cuomo.
 
 
"Imediat ce am fost vaccinat- 15, 20 de minute după prima doză - am simțit amorțeală și furnicături în sus și în jos pe brațul injectat, care s-au extins pe parcursul zilei la față și la ochi. Am consultat un neurolog care a făcut câteva teste și a remarcat: 'Ei bine, totul este nou. Nu știm prea multe despre asta, dar spitalul o să o mandateze. Ar trebui să primești o a doua doză'. Totul în mintea mea medicală și în oasele mele îmi spunea: 'Nu, dacă ai o reacție la ceva, nu o mai face din nou'", a spus Barcavage.

"Cu toate acestea, presiunea era imensă. Apoi, trei săptămâni mai târziu, am primit o a doua doză și, după aceea, totul a explodat. Am trecut de la a fi o asistentă medicală sănătoasă, 100% sănătoasă și pe deplin funcțională, la o spirală descendentă completă a sănătății. Am dezvoltat o multitudine de simptome", a adăugat el.

Barcavage și-a exprimat dezamăgirea față de lipsa de sprijin din partea diferitelor agenții de sănătate și a producătorilor de vaccinuri.

"Am crezut că vor exista oameni gata să mă ajute după ce am fost vătămat", a explicat el. "Am contactat reprezentanți politici, NIH, CDC, FDA, dar nu am primit niciun răspuns. Nimeni nu a vrut să se atingă de ea".

Cum profesioniștii din domeniul medical din SUA nu ofereau niciun fel de asistență, Barcavage și-a dus căutarea la nivel internațional, trimițând mostre de sânge în Germania, unde a găsit oameni de știință dispuși să îl ajute în investigația sa.

"Am trimis probe de sânge în Germania și am intrat în legătură cu oamenii de știință germani care erau mai dispuși să mă ajute decât cei din țara mea. Testele au arătat că dezvoltasem mai mulți autoanticorpi, dintre care unii dintre oamenii de știință cred că sunt legați de această tahicardie pozițională pe care ați menționat-o, în care ritmul cardiac crește de fiecare dată când mă ridic în picioare."

"Autoanticorpii mei se aseamănă cu cei observați la persoanele cu COVID îndelungat, deși nu am contractat niciodată virusul. Acest lucru a fost confirmat prin studii imunologice ale sângelui meu. Acestea nu au găsit anticorpi virali", a declarat Barcavage.

Barcavage și-a exprimat așteptarea de a primi sprijin din partea colegilor săi pro-vaccin, care, în opinia sa, îl vor ajuta în momentele de nevoie. În schimb, el a întâlnit o realitate total diferită.

"Am crezut că colegii mei pro-vaccin care m-au susținut mă vor ridica și mă vor ajuta. În schimb, s-au întors, m-au respins, negat și au încercat să mă cenzureze și să mă îngroape", a declarat Barcavage.

Situația sa, susține el, este exacerbată de implicațiile politice ale efectelor secundare ale vaccinurilor. "Le este teamă că, arătându-mi fața, voi conduce la ezitare în privința vaccinurilor. Dar ceea ce nu realizează ei, și ceea ce am ajuns să realizez eu, este că cenzura și ascunderea alimentează de fapt ezitarea față de vaccinuri", a adăugat el.

Barcavage a criticat modul în care regimul Biden a gestionat reacțiile la vaccinuri, sugerând că o abordare mai transparentă, care să recunoască natura nouă a vaccinurilor și să stabilească programe de sprijin dedicate, ar fi putut promova încrederea publicului.

"Dacă guvernul ar fi spus pur și simplu: 'Hei, acestea sunt vaccinuri noi. Vor exista reacții. Haideți să înființăm un program care să le gestioneze, să stabilim un fond și să obligăm producătorii să ofere ajutor sau să facă cercetări', cred că cetățenii ar fi apreciat acest lucru."

Barcavage, la fel ca mulți americani, s-a confruntat cu cenzura pe principalele platforme de socializare, unde postările sale au fost adesea etichetate ca fiind dezinformări. "Când am încercat să mă adresez online, platforme precum Facebook și Instagram îmi etichetau mesajele ca fiind dezinformări. Da, așa este. Sunt doar o persoană disperată căreia i s-a întâmplat ceva rău, iar eu încerc să ajung și să cer ajutor", a spus el.

Cuomo, care a făcut parte din regimul de cenzură, a recunoscut în fața lui Barcavage că suferă și el de efecte secundare pe care le atribuie vaccinului COVID-19.

"Sean, nu te pot ajuta pentru că nu sunt clinician. Eu însumi sunt bolnav. Dar lucrez cu oameni care se ocupă de asta, așa că mă voi asigura că vom ține legătura imediat după emisiune și vă voi ajuta cum pot. S-ar putea să fiți înaintea mea. O să vă pun în legătură cu medicii mei clinicieni și poate că puteți împărtăși diferite protocoale și lucruri care ar putea ajuta. Dar nu voi înceta niciodată să raportez despre asta. Tot ceea ce fac este să bat toba pentru o comisie în stilul celei de la 11 septembrie 2001 pentru a afla ce a funcționat și ce nu a funcționat și la ce întrebări trebuie să se răspundă, pentru că nu s-a terminat", a declarat Cuomo.