ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american, Joe Biden, și contracandidatul său, Donald Trump, au acceptat, în premieră, să se confrunte în două dezbateri pentru alegerile prezidențiale, care vor avea loc în luna noiembrie în SUA, transmite Mediafax.

Acestea sunt programate să aibă loc pe 27 iunie și 10 septembrie, la invitația posturilor CNN și ABC, și se vor desfășura fără public.

Cei doi candidați vor pregăti cele mai importante momente de până acum din cursa pentru Casa Albă.

Anunțul a fost confirmat oficial de către Biden și Trump prin intermediul rețelelor de socializare.

,,Așa cum ați spus: oriunde, oricând, în orice moment, în orice loc", a declarat Biden pe rețelele de socializare.

,,Sunt pregătit și dispus să îl dezbat pe Crooked Joe la cele două momente propuse în iunie și septembrie", a postat Donald Trump pe rețelele de socializare, numindu-l pe actualul președinte american ,,cel mai slab participant la o dezbatere” de până acum.

Prima dezbatere electorală dintre Biden și Trump va avea loc în data de 27 iunie, la postul CNN, urmând ca o a doua confruntare televizată să se desfășoare în 10 septembrie, la ABC, notează agenția Reuters.

Donald Trump a acceptat și o a treia confruntare, care ar urma să aibă loc în luna octombrie, la FoxNews, potrivit Associated Press.