ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Copiii obișnuiți cu tehnologia touch-scren au probleme când trebuie cu mișcări elementare, precum să țină în mână un pix sau un creion, se arată într-un studiu citat de Daily Mail.

"Copiii sub 5-7 ani au nevoie de experienţe în lumea reală, nu doar prin intermediul computerului. Avem din ce în ce mai multe probleme cu copiii care nu ştiu să ţină în mână un creion sau un pix", spune unul dintre autorii raportului.

Mai mult, studiul realizat pe un eșantion de 806 părinți și personal medical arată că doar 26% dintre respondenți consideră că expunerea timpurie la tehnologie îi ajută pe copii să evolueze corect.

"Copiii sunt expuşi excesiv la tehnologie în primii ani de viaţă, ceea ce le afectează dezvoltarea firească", spune Davina Ludlow, director al daynurseries.co.uk.