ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea unei şcoli din Nebraska a dus către noi limite corectitudinea politică, după ce i-a instruit pe profesori să nu li se mai adreseze copiilor cu termeni ca "băieţi şi fete", pentru că i-ar exclude pe transsexuali, informează Evenimentul Zilei.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Nu folosiți expresii, cum ar fi «băieți și fete», «măi, flăcăi», «doamnelor și domnilor» sau orice altceva asemănător care conține referiri explicite la genul persoanelor”, se arată în circulara prin care erau instruite cadrele didactice, informează National Review Online, citat de EVZ.

Mai mult, profesorilor li s-a sugerat să inventeze "nume" pentru fiecare clasă: "Inventați nume pentru fiecare clasă, și apoi numiți-i pe toți «pinguinii purpurii», de exemplu”, arată sursa citată. Cadrele didactice nu mai au voie să împartă grupul în băieţi şi fete, ci după preferinţe: „skateboard sau bicicletă / lapte sau suc / câini sau pisici / iarnă sau vară”.

Rezultatele experimentelor sociale nasc DRAME: La 20 de ani după ce şi-a schimbat sexul, Sorin Raţiu este O EPAVĂ

În limbajul asociaţiilor şi organizaţiilor care promovează drepturile homosexualilor, cuvântul "gen" a luat locul termenului de "sex". În ideologie genului, sexul este doar o caracteristică morfologică întâmplătoare, ce poate fi schimbată ușor. Dar "genul" este rezultatul unei deveniri, al unor experiențe sociale și care poate varia de la o etapă la alta a vieții: acum poți fi băiat, mâine, fată, poimâine, transsexual.

Rezultatele unui astfel de experiment social s-au văzut cel mai bine în România, acolo unde prima persoană care şi-a schimbat sexul a devenit o epavă, simţindu-se în continuare bărbat, deşi acum are sex femeiesc.