ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cuplu a decis să păstreze copilul pe care mama îl poartă în pântece, după ce bebelușul a supraviețuit unei tentative de avort, informează Bristol Post.

Shannon Skinner și prietenul ei, Anthony Hunt aveau neînțelegeri în cuplu când au aflat că fata este însărcinată. În cea de-a opta săptămână de sarcină, ei au hotărât să avorteze copilul prin metoda chimică.De asemenea, mama și-a pus și un implant contraceptiv în mână.

Cu toate acestea, ea a continuat să experimenteze grețurile de dimineață și de-asemenea, să simtăm mișcările copilului în burtă. Cu toate că doctorii au spus că asemenea simptome sunt efecte secundare post-avort, Shannon Skinner a insistat să se testeze din nou. Testele au arătat că este în continuare însărcinată.

"Am plâns pentru acest copil și abia reușisem să-mi revin, când am aflat că am primit o doua șansă. Mereu am fost împotriva avortului", a spus ea pentru Bristol Post.

Conform legii britanice, Shannon Skinner mai avea patru săptămâni să avorteze, dar a decis să păstreze copilul, o fetiță.
"Am decis să păstrăm copilul, nu e în regulă să facem un avort acum. E clar că e o luptătoare și nu vrem să-i mai cauzăm rău", a conchis ea.

FOTO: The Bristol Post