ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mutarea celor de la Friesland Campina, care au hotărât să importe lapte din străinătate, urmând să renunţe la colaborarea cu cei 50 de mici producători locali, a revoltat mulţi români.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Organizaţia non-guvernamentală NeamUnit a anunţat că demarează o campanie de boicot a produselor celor de la Friesland Campina, firma care deţine marca "Napolact".

"Asociaţia Neamunit se alătura grupului de boicot al produselor " Napolact". Vă invităm să nu mai cumparaţi nimic din gama lor de produse, altfel vă faceți şi Dvs părtași la asasinarea a cea mai rămas din micii producători locali! Cumpărați produse românești, cumparati de la ţărani din piețe sau direct din sate, la marginea drumului. Ajutaţi-vă ceea ce a însemnat mereu baza piramidei acestei ţări. Dacă ea va dispărea...inutil a mai discuta", afirmă asociaţia NeamUnit.

Asociaţia declară că boicotul este valabil în cazul tuturor companiilor de lactate, străine, de pe piaţa din România.

"Boicotul se referă la toate companiile , cu Danone în frunte şi orice " Nestle" ! Este timpul să gândim pentru România, noi, pentru că politica o face la nivel personal. Acești oameni de " bussines" trebuiesc forţaţi de opinia publică, de societatea civilă pentru a nu lua decizii în defavoarea cetățenilor ţării noastre, România", au scris cei de la NeamUnit pe pagina lor de facebook.

ATAC asupra agriculturii româneşti: după Napolact şi grecii de la Olympus IMPORTĂ lapte din Ungaria!