ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul cuplu Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au casătorit pe 23 august, după aproape 10 ani de relaţie. Ceremonia a avut loc în Franţa, iar la eveniment au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni foarte apropiaţi.

Rochia pe care a purtat-o Angelina Jolie la ceremonie a fost decorată cu desene făcute de copiii săi. Actriţa a adunat o mulţime de desene ale micuţilor, pe care le-a dat lui Luigi Massi, maestru croitor de la Versace, iar acesta le-a încorporat în voalul miresei.

“Nu mi-aş fi putut imagina pe altcineva care ar fi putu să-mi facă această rochie. El îmi ştie copiii şi ţine la ei”, a declarat Angelina Jolie pe ntru revista People, cea care a publicat primele fotografii cu cei doi.Fotografii de la nunta cuplului Jolie-Pitt mai apar şi în revista Hello!.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula “Domnul şi doamna Smith”, în anul 2005. Actorii au împreună şase copii: trei adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax, şi trei naturali – Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne.

1

2