ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Mulți Ani, Dragi Cititori!

Începem Noul An cu bucuria de a anunța trei câștigători dintre participanții la Concursul nostru, desemnați prin tragere la sorți clasică, după cum se poate vedea în filmarea dispusă mai jos. În plus, am acordat și un premiu din oficiu unei participante, cititoare AcvtiveNews, măicuță la o mănăstire din Crișana, care primește Calendarul Mărturisitorilor 2024 cadou din partea redacției noastre. Continuăm anul printr-un nou Concurs, dedicat de data aceasta Românului Absolut - Mihai Eminescu. Detalii, în curând.

Însă nu putem să intrăm în Noul An fără a vă mulțumi din toată inima Dvs, cititorilor noștri, care ne-ați fost și ne sunteți alături și la bine, atât cât este, dar și, mai ales, la greu, cum a fost cazul în câteva rânduri pe parcursul anului trecut.

Fără ajutorul și sprijinul Dvs direct și concret, material și prin rugăciuni, nu am fi reușit să răzbim. Dacă iarna societății e grea și omătul cenzurii e mare, înseamnă că semne bune anul are, cel puțin pentru că ne strânge alături înainte de viforul ce va să vină.

Cu tot cu cenzura instituită pe rețelele sociale și raportările uneltelor sistemului am reușit ca pe parcursul anului trecut să avem 62.000.000 de accesări produse de aproape 9000 de articole scrise de mica noastră redacție și colaboratorii noștri, între care se numără la loc de cinste și cititorii ActiveNews.

Un website internațional de măsurat audiența - SimilarWeb - ne clasează între primele 50 de publicații de știri din România și primele 400 de site-uri din întreaga țară.

E drept că estimarea în ce privește numărul nostru, probabil raportat la volumul articolelor, este mai mare iar venitul pe care consideră motorul automat că ar trebui să-l încasăm ne situează printre „milionarii” netului. Probabil că dacă am fi beneficiat de reclamă direcționată, cum sunt alte site-uri aflate la coada listei de accesări dar cu reclame din partea sistemului de milioane, am fi putut avea deja un studio video până acum, ca să contracarăm mai rapid, și prin imagine și prin verb, numeroasele atacuri la adresa ființei naționale sau pentru a difuza emisiuni culturale despre valorile reale dar marginalizate ale poporului român.

Acesta este obiectivul nostru următor și sperăm să reușim să-l realizăm în curând, cel puțin pentru o emisiune pe săptămână, la un nivel tehnic mai ridicat, care să includă și camere foto/video performante. De asemenea, ne propunem ca anul acesta să reușim să creăm o aplicație ActiveNews direct pe telefon. Dacă sunt specialiști care ne citesc și sunt dispuși să ne ajute, vă așteptăm, cu încredere.

Vă încurajăm în continuare să intrați direct pe site, pentru că pe rețelele sociale nu mai postăm articole „sensibile”, și să vă abonați la buletinul nostru gratuit și la canalul Telegram, care, deocamdată, nu ne cenzurează intrările.

Am luat în considerare și sugestia unor cititori de a se crea un tip de abonament lunar prin care vom oferi articolele noastre fără reclamă. Până atunci, cei ce doresc ne pot sprijini, ca și până acum, printr-o donație prin card, paypal sau virament direct. Promitem să nu vă dezamăgim și îi rugăm pe părinții de la mănăstiri și din biserici să ne pomenească în continuare.

În ciuda chem-norilor negri care se întrevăd la orizont și a planurilor de instaurare a unui Guvern Mondial cu OMS și FEM la butoane, care să introducă moneda și identitatea digitală la nivel național, euroasiatic și internațional până în 2030, noi nu ne speriem și pășim încrezători în noul an, sub semnul Sfinților Părinți Mărturisitori, al patronului nostru spiritual Mihai Eminescu, al credinței în Adevărul revelat și a milei lui Dumnezeu prin rugăciunile Maicii Domnului și Mântuitorului nostru, Iisus Hristos.

Urmează un an greu, cu tone de minciuni la orizont, gata de a fi devărsate în capul românilor, un an electoral atât în România și Uniunea Europeană cât și, mai ales, în America.

Ca întodeauna, România este la răscruce.

Idealul nostru național, pe care nu trebuie să-l uităm nici o clipă, este reîntregirea țării în granițele firești ale neamului românesc. Următoarea forță politică principală a României și următorul președinte trebuie să-și asume total acest ideal firesc, indiferent de alianțe și conjucturi trecătoare. Nimic nu este mai presus de neamul românesc, așa cum l-a lăsat Dumnezeu pe acest pământ.

Să urmărim acest ideal și, cu ajutorul Domnului și al Maicii Sale și rugăciunilor tuturor sfinților români, să-l implinim!

Vă mulțumim din nou dragi cititori pentru că ne ajutați să existăm și vă așteptăm și în noul an să apărăm împreună Adevărul! Vă dorim un An Nou cât mai rodnic pentru Dvs și familiile Dvs!

Așadar, în încheiere, știrea zilei: Câștigătorii Concursului ActiveNews au fost desemnați prin tragere la sorți clasică, după cum puteți vedea mai jos. Aceștia sunt: Valentin Țilă, Emilian Ionele, Daniela Oncioiu și Maica Ecaterina, premiată de noi din oficiu. Îi rugăm pe câștigătorii Concursului să ne contacteze pe adresa de email a redacției - contact @ activenews.ro pentru a ne furniza adresele lor poștale în vederea trimiterii Calendarului Mărturisitorilor 2024.

Cei care mai doresc să achiziționeze Calendarul Mărturisitorilor 2024, în format A3, pe hârtie lucioasă, cu 25 de portrete unice realizate de artistul plastic George-Sorin Nicolae, acesta este încă disponibil, prin vânzare online, la Carte Ortodoxă cât și la Sophia - online, sau direct la Librăria Sophia din București, de pe Strada Bibescu Vodă nr. 19, aflată la poalele Patriarhiei sau pentru eventuale comenzi mai mari, AICI sau prin comandă la contact@supergraph.ro.

De asemenea, Calendarul poate fi comandat și prin Familia Ortodoxă, pentru livrare în România: https://magazin.familiaortodoxa.ro/magazin/calendar-2024/ sau livrare în străinătate, la: https://store.familiaortodoxa.ro/produs/calendar-2024/.

Mulțumim tuturor participanților și vă așteptăm și la următorul Concurs, dedicat lui Mihai Eminescu - Românul Absolut. Doamne ajută tuturor! La Mulți Ani!