ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul de front Cristian Botez a trecut printr-o operație extraordinar de grea efectuată cu succes de celebrul medic chirurg Vlad Brașoveanu. Costurile recuperării sunt destul de mari, mai ales pentru ziariștii free-lanceri. Astfel că acesta a făcut un anunț pe o nouă pagină de Facebook a sa, cea principală fiind blocată, unde își oferă spre vânzare câteva obiecte profesionale și personale.

Cu acordul colegului nostru de presă, ActiveNews a publicat această ofertă și, pe această cale, mulțumim tutoror celor cu inimă mare care au avut gândul bun de a-l ajuta. Însă pe pagina sa de Facebook au fost și alte reacții. Motiv pentru care jurnalistul a venit azi cu o precizare, pe care o publicăm, de asemenea, împreună cu urările noastre de sănătate:

Cristian Botez: „Pentru că au fost mai multe comentarii în care s-au exprimat suspiciuni asupra identității mele pe această pagină FB, cea veche fiind în proces de recuperare, pentru că unele persoane, în special de sex feminin, au insinuat că acesta este un cont fals, și că nu eu, Cristian Botez, jurnalistul cu 33 de ani de gazetărie în spate, este chiar cel care postează aici, iată, ca o lămurire, unică, două fotografii cu mine, prima care mă arata cum sunt acum, după două intervenții chirurgicale extrem de dificile și un incident transfuzional, care m-a dus la doi pași de Dincolo, și a doua fotografie, dinainte nu cu mult timp de perioada grea prin care am trecut.

Cu această precizare, sper să înceteze hărțuirea și atacurile asupra mea și a familiei mele.

În rest, dragoste și sănătate tuturor oamenilor buni!”

Doamne ajută!