ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lansat cu surle şi trâmbiţe, chiar de ziua mărţişorului, partidul Monicăi Macovei a beneficiat de "binecuvântările" unor personalităţi precum Adrian Papahagi, Cristian Ghinea sau Lucian Mîndruţă.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Deşi Monica Macovei a marşat pe ideea că formaţiunea sa este o noutate în piaţa politică a României, un român a considerat că partidul M10 nu este decât "reşaparea" unei părţi a vechii clase politice.

CITIŢI ŞI  Protest DUR şi PE FAŢĂ împotriva clasei politice. Sunteţi de acord cu mesajul?

Mihai Ţociu, românul care care a devenit cunoscut opiniei publice după ce a protestat în timpul alegerilor parlamentare din 2012, reproducând sub balconul său, din luminiţe de brad, celebra întrebare “Eu cu cine votez?”, dar şi pentru protestul contra lui Lucian Boia i-a transmis şi un mesaj Monicăi Macovei.

CITIŢI ŞI De ce nu cred în partidul Monicăi Macovei

Acesta a venit la lansarea partidului şi a postat la intrare o fotografie cu Monica Macovei şi mesajul "Bine-aţi venit la reşaparea politicii din România".