ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Radu Berceanu, unul dintre "greii" PDL, alături de Taian Băsescu, Adriean Videanu sau Vasile Blaga, a ieşit încet-încet din viaţa publică.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Berceanu este acum un om de afaceri care se ocupă cu construcţia de avioane. Nu de mari dimensiuni, ci de agrement. Acesta se află în aceste zile la Munchen, unde se desfăşoară târgul AERO 2015.

SWAN este un micuţ avion proiectat si construit în România în totalitate de Radu Berceanu. SWAN este un avion monoloc care cântărește gol 115 kg. Aceste reguli dau voie proprietarului să zboare fără să dețină licență de pilot și fără a avea avionul înmatriculat la Autoritatea Aeronautică Română dar impun și restricții cum ar fi un rezervor de combustibil de maxim 25 de litri și o viteză maximă în zborul orizontal de 100 km/h.

Motorul are numai 30 de căi putere, iar avionul vine €œla pachet cu o remorcă în care poate fi transportat și/sau depozitat între zboruri.

Pasiunea pentru avioane a lui Beceanu nu este nouă, acesta a absolvit Facultatea de Aeronautică în anul 1978.

2
3
4
5

 

Sursa: AOPA România