ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Australienii care nu îşi vaccinează copiii ar putea rămâne fără indemnizaţia pentru creşterea copilului şi nu vor mai beneficia de reduceri de taxe şi impozite, anunţă digi24.ro.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Este un proiect de lege pe care guvernul condus de Tony Abbot l-a trimis deja în parlament. Şeful executivului spune că legea este necesară pentru a-i face pe australieni să înţeleagă că imunizarea propriilor copii ajută la prevenirea unor epidemii care pot afecta şi restul populaţiei. Aceste prevederi legislative nu se vor aplica şi familiilor care refuză vaccinarea copiilor din motive religioase.

CITEŞTE ŞI  Tot mai mulţi părinţi refuză să-şi vaccineze copiii: Dumnezeu ne-a lăsat cu un corp perfect

Proiectul de lege nu este pe placul multor părinţi, care spun că se tem de vaccinul contra rujeolei, oreionului și rubeolei, deoarece acesta ar fi responsabil pentru creșterea cazurilor de autism. 

CITEŞTE ŞI Oficialii francezi confirmă: Moartea a doi bebeluși, provocată de VACCINURI