ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Neşu revine în fotbal ca membru în staff-ul tehnic al Universităţii Cluj. Fotbalistul. rămas paralizat după o accidentare la un antrenament al echipei FC Utrecht. face parte din noul staff al ardelenilor. Conform prosport.ro, George Ogăraru, fostul său coleg de la Steaua, acum antrenor principal la "U", l-a convins să accepte propunerea.

“Va mai exista un membru în staff-ul nostru: Mihai Neşu. Va fi video-analist în cadrul lui “U” Cluj. Mă bucur că a acceptat să lucrăm împreună. Este la Oradea şi o dată pe săptămână va veni probabil la Cluj. Munca de video-analist se poate face oricum şi de acasă”, a spus George Ogăraru, noul antrenor al lui “U” Cluj.


Neşu a fost nevoit să se retragă din fotbal în 2011, când un coechipier i-a căzut pe coloană, în timpul unui antrenament la Utrecht.