ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Narcis Neaga, directorul general al CNADNR, a declarat pentru Capital că vineri se va deschide și cel de-al treilea lot al autostrăzii Sibiu-Orăștie, în prezent efectuându-se lucrări de curățare a carosabilului.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Potrivit aceleași surse, deocamdată nu a fost stabilită ora exactă pentru deschiderea circulației, dar inaugurarea celor 22 de kilometri de autostradă va avea loc cu siguranță vineri, 14 noiembrie 2014.

Primele săpături au început în toamna lui 2011, iar din luna aprilie a anului trecut cei 82 de kilometri de autostradă dintre Orăștie și Sibiu trebuiau parcurși în doar 40-45 de minute. Pe trei din cele patru loturi se circulă de la finele anului trecut, însă pe lotul 3 au existat multe probleme, în primăvară, existând chiar varianta că se va renunța la constructorul selectat și se va organiza o nouă licitație.

În înregistrarea de mai jos se poate observa cum constructorul Impregilo a început să aștearnă asfalt chiar și în zonele afectate de alunecările de teren. Chiar și așa, pe pantele de pe o parte și alta a autostrăzii, chiar și pe cele mai abrupte, încă se văd semne de alunecări de teren și sunt indicii că terenul nu ar fi tocmai stabil pe anumite porțiuni.

http://youtu.be/d89ZFOPUKAI