ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că "suntem pe marginea prăpastiei", iar în cazul în care majoritatea politică "recidivează şi continuă atacurile la statul de drept" România "riscă să fie izolată pentru mult timp".

"Vreau să înţelegeţi foarte bine şi aş vrea să înţeleagă şi românii şi politicienii, suntem cu un pas în prăpastie, în cazul în care majoritatea politică recidivează şi continuă atacurile la statul de drept, care pot fi prin legislaţie sau declaraţii, România riscă să fie izolată pentru mult timp. Repet, suntem pe marginea prăpastiei dacă vom cotinua sau majoritatea parlamentară, în frunte cu domnul prim- minsitru, cu domnul Crin Antonescu, dacă vor cotinua atacurile la hotărârile judecătoreşti, la legislaţia corectă în bza căreia Justiţia îşi desfăşoară activitatea, riscăm intrarea într-o perioadă lungă de izolare", a spus Băsescu.

Preşedintele a susţinut că "formulările nefericite" ale prim-ministrului din ultima perioadă "sunt de asemenea un vot de blam pentru România".