ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După Spania, Camerun este a doua echipă eliminată de la Campionatul Mondial din Brazilia. Africanii au pierdut meciul cu Croaţia cu 4-0 şi nu mai au nicio şansă  de calificare, indiferent de rezultatele din ultima etapă a grupelor. Golurile au fost marcate de Olici '11, Perisici '48 şi Mandzukici '61, '73. În minutul 40, Alexandre Song a fost eliminat după ce l-a lovit cu cotul în spate pe Mandzukici.

În ultimele meciuri ale grupei, Croaţia va juca împotriva Mexicului, în timp ce Camerun va juca împotriva ţării gazdă, Brazilia.



Echipele de start:
Camerun: Itandje - Mbia, N'Koulou, Chedjou (Nounkeu '46), Assou-Ekotto - Song, Matip, Enoh - Choupo-Moting (Salli '75), Aboubakar (Webo '70), Moukandjo
Selecţioner: Volker Finke

Croaţia: Pletikosa - Srna, Corluka, Lovren, Pranjici - Modrici, Sammir (Kovacici '72), Rakitici - Perisici (Rebici '78), Mandzukici, Olici (Eduardo '69)
Selecţioner: Niko Kovaci

Programul partidelor de joi:

Grupa C - Columbia - Coasta de Fildeş, la Brasilia, ora 19:00
Grupa D - Uruguay - Anglia, la Sao Paulo, ora 22:00
Grupa C - Japonia - Grecia, la Natal, ora 01:00