ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep joacă vineri primul ei meci de la Sony Tennis Open (Miami), la doar câteva zile după victoria sa din finala de la Indian Wells.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

După ce în finala californiană Simona Halep a învins-o pe sârboaica Jelena Jankovici în trei seturi, acum ea o va întâlni pe cehoaica de 25 de ani Nicole Vaidisova, aflată pe locul 328 în clasamentul WTA. Dolce Sport 2 va difuza în direct meciul Simonei.

Serena Williams îşi va reîntâlni coşmarul ei cel mai urât de la Indian Wells: pe o altă româncă, Monica Niculescu, aflată pe locul 70 în clasamentul WTA Meciul este programat vineri spre sâmbătă, de la ora 02.00.

Pe canalelele Digisport puteţi urmări meciurile de la Miami ale băieţilor, din ATP. Nu este însă clar exact în ce măsură meciurile interesante vor fi transmise. De exemplu, la această oră Digisport transmite live acest turneu.

Dar mâine, de la ora 18.00, este programat un meci foarte important pentru noi: la dublu băieţi, în primul tur, se întâlnesc perechile Mergea - Inglot cu Tecău - Rojer.

Având în vedere că la simplu băieţi joacă la acea oră Andy Murray, Jerzy Janowicz cu Vasselin, Baghdatis cu Bolelli, Stanislas Wawrinka sau Tomas Berdych, este puţin probabil să vedem acest meci în direct, ci mai curând să fim ţinuţi la curent cu rezultatul în timpul meciului.