ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Transmisiunile Antenei 3 au ţinut românii în faţa televizoarelor, conform barometrelor de măsurare a audienţei. Astfel, maratonul de vineri 8 august, a adunat peste 1,3 milioane de români la televizor, depăşind ProTV pe acelaşi interval, conform paginii de media.

În emisiunea începută la ora 20:00 şi terminată la 01:30, toate vedetele Antenei 3 au fost scoase la înaintare de Mihai Gâdea pentru a-l apărat pe patronul trustului, Dan Voiculescu.

La nivelul ţării, peste 1,3 milioane de români au urmărit în fiecare minut emisiunea maraton cu Mihai Gâdea și invitații. Majoritatea a stat pe Antena 3 (peste 900.000), iar peste jumătate de milion se uitau la retransmisia de pe Antena 1.

Pe acelaşi interval, Pro TV a avut un milion de români pe post. În mediul urban, 900.000 de telespectatori s-au uitat, în fiecare minut, la transmisiunea Antenelor.