ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia rămâne mai importantă decât banii, relevă un studiu realizat de Reveal Marketing Research, se arată într-un comunicat trimis agenției Agerpres.

Conform cercetării, pentru trei din patru români, timpul petrecut în mijlocul familiei este mai important decât cel dedicat unor venituri substanțiale.

La întrebarea 'Preferați să câștigați mai mulți bani sau să petreceți mai mult timp cu familia?', analiza Reveal Marketing arată că românii preferă să petreacă mai mult timp de calitate cu familia, doar unul din patru optând pentru câștigurile materiale.

De asemenea, aproape jumătate dintre români, 48%, spun că nu renunță la vacanțele petrecute împreună cu familia, "indiferent de efectele crizei economice".

Shopping-ul, brandurile de haine preferate sau ieșirile în oraș au o importanță crescută pentru femei, în timp ce bărbații au menționat într-o mai mare măsură întâlnirile cu prietenii.

Totodată, 60,9% dintre români preferă un loc de muncă stabil, dar fără oportunități de creșteri salariale, față de 39,1% care preferă un job instabil dar cu creșteri salariale frecvente.

tudiul a fost realizat prin metoda CAWI (Computer Assisted Web Interviewing). Colectarea datelor s-a realizat în perioada 28 — 30 octombrie 2013, pe un eșantion de 994 persoane, femei si bărbați, cu vârstă de peste 18 ani, rezidente ale mediului urban. Marja de eroare calculată este de plus sau minus 3,1%