ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE 3 3-0 pentru Columbia în minutul 92. A înscris Rodriguez. Echipa Columbiei net superioară la toate capitolele.

UPDATE 2 Teo Gutierrez înscrie în minutul 58 din careul mic al elenilor. Corner, mingea reluată la gleznă fină de Aguillar printre fundaşii greci, şi gol.

UPDATE 1 Pablo Armero înscrie în minutul 5, după ce Quadrado a făcut haba-haba cu apărarea greacă pe flancul stâng al acesteia.

URMĂREŞTE AICI LIVE ONLINE MECIUL

ECHIPELE DE START

Columbia (4-2-3-1): Ospina - Balanta, Yepes, Zapata, Armero - Aguilar, Sanchez - Zuniga, James Rodriguez, Gutierez - Jackson Martinez

Selecţioner: Jose Pekerman

Grecia (4-2-3-1): Karnezis - Torosidis, Papasthathopoulos, Manolas, Holebas - Katsouranis, Maniatis - Salpingidis, Kone, Samaras - Mitroglou

Selecţioner: Fernando Santos

Grecia, formația care a lăsat România acasă la baraj și pe care tricolorii o vor întâlni din nou în preliminariile CE 2016, va debuta la CM 2014 într-o partidă împotriva Columbiei. Cele două echipe se vor întâlni înt-un meci din Grupa C, programat la ora 19:00 și care se va desfășura la Belo Horizonte.

Sud americanii au venit la Mondialul brazilian fără cel mai bun om al lor, Radamel Falcao. Atacantul lui AS Monaco nu s-a refăcut la timp după o accidentare suferită la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng pe 22 ianuarie, într-un meci din Cupa Franţei. Columbia i-a pierdut, în afară de Falcao, şi pe fundaşii Aldo Ramirez şi Luis Perea, precum şi pe mijlocaşul Edwin Valencia, toţi accidentaţi.

Echipa pregătită de Jose Pekerman revine la Cupa Mondială după 16 ani de absenţă, ultima participare fiind în 1998, când România o învingea în Franţa, cu 1-0, golul tricolorilor fiind marcat de Adrian Ilie. Columbia a ocupat locul al doilea în preliminariile sud-americane, cu cea mai bună defensivă, doar 13 goluri încasate în 16 partide.

Grecia şi-a făcut un renume de echipă defensivă, cu doar 4 goluri încasate în cele 10 partide din preliminarii. Principalul om de gol al elenilor este Kostas Mitroglou, care însă n-a jucat prea mult în ulitmele 6 luni, de când a fost cumpărat de Fulham de la Olympiakos.

SURSA: DigiSport