ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oficialii echipei de baschet Steaua CSM EximBank au susținut, marți, o conferință de presă, în cadrul căreia au prefațat meciurile pe care le vor disputa în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet. La întâlnirea cu ziariștii au participat Virgil Stănescu (președintele echipei), Niksa Bavcevici (antrenor principal) și  Mihai Paul (căpitan).

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

Steaua CSM EximBank va accede în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet din poziția clasatei secunde, performanță  notabilă, având în vedere că se petrece la scurt timp de la revenirea în primul eșalon al baschetului românesc, în vara lui 2013.

În această fază a competiției, meciurile se vor juca după sistemul trei din cinci, iar steliștii vor întâlni CSM Oradea. „Militarii“ iau startul cu avantajul terenului propriu, astfel încât primele două partide le vor desfășura pe teren propriu, pe 10 și 11 aprilie.

REDAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ

Virgil Stănescu: „Mă bucur că suntem în postura în care ne aflăm, respectiv pe locul doi în campionatul național și după doar doi ani de Ligă Națională ne bucurăm să vedem că pașii pe care-i facem sunt pe drumul cel bun. Ne-am propus la începutul sezonului primele patru locuri din Liga Națională și aceasta este o piatră de hotar pentru noi, ne bucurăm că ne-am calificat în play-off. Având în vedere rezultatele, ne-am propus ca meciurile să le disputăm în Sala Polivalentă, asta pentru că familia noastră din tribune nu prea mai are loc în această sală. Ne dorim ca suporterii să aibă loc să vină cu toții să ne susțină, pentru că sunt o importantă parte din familia noastră. Am ales Sala Polivalentă după mulți ani în care s-a desfășurat o partidă oficială acolo. Ne dorim ca bucureștenii să vadă un spectacol sportiv, din cea mai frumoasă perioadă din Liga Națională, play-off. Pe 10 și 11 aprilie vom întâlni CSM Oradea, pe teren propriu“.

Niksa Bavcevici: „Avem câteva probleme cu accidentările, dar sper ca această perioadă să fie suficientă pentru recuperare. Echipa din Oradea este o echipă cu un parcurs recent foarte, foarte bun, care are planuri mari, ambițioase, deci va fi foarte important pentru noi să avem lotul disponibil și să ne urmăm programul de pregătire, dar și aportul spectatorilor este decisiv“.

Mihai Paul: „Ne bucură foarte mult poziția în care ne aflăm și o să jucăm într-o sală pe care sperăm s-o umplem. Când merg în provincie și jucăm în fața a trei mii de oameni e senzațional, sper să se întâmple asta și în București. Cred că avem ce să le oferim suporterilor. Am avut un sezon în care initial ne-am dorit  poziție de play-off, iar pe parcurs am modificat, cred că ne putem lupta la titlu. Rămâne de văzut cum va fi, să luăm fiecare rundă în parte, vedem cum vom trece de Oradea“.