ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Naţionala statului Chile a învins campioana mondială, Spania, cu scorul de 2-0, obţinând astfel calificarea în optimile turneului final din Brazilia.  Golurile au fost marcate de Eduardo Vargas, în minutul 20 şi Aranguiz, cu două minute înainte de finalul primei reprize.

Spania, campioana mondială en-titre, are zero puncte după primele două partide şi un golaveraj de necrezut: 1-7.



[divider]

UPDATE: Aranguiz  a marcat al doilea gol al partidei

UPDATE: Pe ritm de nueva cancion, Eduardo Vargas le-a băgat ibericilor coţofana-n aţe în minutul 20.

Echipele de start

Spania: Casillas - Azpilicueta, J.Martinez, Ramos, Alba -  Busquets, X.Alonso - Pedro, Silva, Iniesta - D.Costa. Antrenor: Vicente del Bosque

Chile: Bravo - Isla, Medel, Silva, Jara, Mena -Diaz, Aranguiz, Vidal - Alexis, Vargas. Antrenor: J.Sampaoli

Spania încearcă să rămână în cursa pentru calificarea din grupa B a Cupei Mondiale din Brazilia şi pentru asta cer ajutorul Divinităţii înaintea meciului de miercuri contra reprezentativei statului Chile. Partida va începe de la ora 22:00 şi va fi LIVE VIDEO pe ActiveNews.

Cel mai mare şi important cotidian de sport din Spania, Marca, a deschis siteul său cu o imagine a celebrei statui a lui Mântuitorului de la Rio şi cu mesajul "Hristos, ai milă".

spania-cere-ajutorul-lui-hristos

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. REZULTATE. CLASAMENT. PROGRAM TV CM 2014

Campioana Mondială en-titre are nevoie disperată de victorie contra chilienilor, mai ales că sud-americanii au deja trei puncte, după victoria din partida cu Australia.Dacă va obţine doar un punct în partida de marţi, Spania are nevoie de o victorie la un scor fluviu contra Australiei, în ultima etapă, pentru a mai spera la calificare. În caz de egalitate de puncte, criteriul de departajare este golaverajul.