ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Argentina înscrie prin Leo Messi, în minutul 91 şi reuşeşte să învingă, după un meci de mare luptă, în care Iranul, dominat clar, a avut totuşi câteva ocazii să înscrie.



Argentina – Iran, la prima vedere, este de departe cel mai dezechilibrat meci al zilei. Sudamericanii au un atac de cinci stele: Messi, Aguero sau Higuain dau piept cu apărarea Iranului, din care fac parte jucători mai puțin cunoscuți precum Hosseini, Montazeri sau Sadeghi. 

Argentina: S. Romero - P. Zabaleta, E. Garay, F. Fernández, M. Rojo, J. Mascherano - F. Gago, Á. di María, L. Messi - S. Agüero, G. Higuaín / antrenor: Alejandro Sabella


Iran: A. Haghighi - J. Hosseini, P. Montazeri, A. Sadeghi, J. Nekounam - M. Shojaei, A. Dejagah, A. Teymourian, E. Hajsafi -M. Pooladi, R. Ghoochannejhad / antrenor: Carlos Queiroz


Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Croaţia, codusă de la centru de Milorad Mažić, asistat de Milovan Ristić şi de Dalibor Djurdjević. Al patrulea oficial este Norbert Hauata din Tahiti.


Argentina şi Iran se întâlnesc pe Estádio Governador Magalhães Pinto, o arenă cu o capacitate de 62.170 de locuri aflată în oraşul Belo Horizonte.


Sursa: Agerpres