ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




UPDATE 4 Miroslav Klose intră şi înscrie. Corner, recentrare şi Klose împinge cu latul mingea în plasă

UPDATE 3 Asamoah Gyan înscrie în minutul 63 pentru Ghama al doilea gol. Nemţii n-au închis jocul, pentru că ghanezii au egalat repede, apoi, la o greşeală a lor la mijlocul terenului, Gyan, infiltrat pe contraatac, în adâncime, a înscris.

UPDATE 2 Andre Ayew înscrie în minutul 55, la fel de pragmatic şi nemţeşte ca şi Mario Goetze. Este egalitate la 1!

UPDATE 1 Mario Goetze înscrie în minutul 51 pentru Germania şi teutonii iau conducerea, deschizând scorul.

Cel mai tare meci al serii de la CM 2014 le pune față în față pe Germania și Ghana, în etapa a doua a Grupei G și îi transformă în adversari pe frații Boateng – Jerome joacă pentru europeni, iar Kevin Prince a ales reprezentativa africană.

Aeasta este a treia întâlnire dintre cele două echipe. Până acum, nemții au fost de fiecare dată victorioși, iar scorul general este de 7-1. Ultima întâlnire datează din 2010, de la precedenta ediție a Campionatului Mondial, când meciul a avut loc tot în grupe, iar Germania a câștigat cu 1-0.

6-1 - a fost scorul în favoarea “Panzerelor“ la prima întâlnire din istorie între cele două formații, într-un amical disputat la Bochum, în urmă cu 21 de ani, în anul 1993.

În cazul unei victorii, Germania și-ar asigura calificarea în optimile de finală încă din această erapă a doua, indiferent de rezultatul din celălalt meci al grupei, SUA – Portugalia.

Echipele probabile:

Germania (4-3-3): Neuer – J. Boateng, Mertesacker, Mustafi, Howedes - Lahm, Kroos, Schweinsteiger - Ozil, Muller, Gotze;
Selecționer: Joachim Low;

Ghana (4-2-3-1): Dauda - Opare, Mensah, Boye, Asamoah - Essien, Muntari - Atsu, K. P. Boateng, Ayew – Gyan;
Selecționer: James Appiah.

Sursa: DigiSport