ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dinamo București a avut nevoie de prelungiri pentru a obține calificarea în optimile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal, miercuri seara, când a învins formația de ligă secundă AFC Fortuna Poiana Câmpina cu scorul de 5-2 (0-0, 2-2), pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești.

Petrolul Ploiești s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal, miercuri seara, după ce a învins cu scorul de 3-0 (2-0) formația de liga a treia CS Unirea Jucu, într-un meci disputat pe ''Cluj Arena''.

Petroliștii, la prima victorie cu Gigi Mulțescu pe banca tehnică în acest mandat, s-au impus prin golurile marcate de Victoraș Astafei (24, 57) și Patrick Nkoyi (31), care au fost protagoniștii mai multor ratări.

Tot miercuri s-au mai calificat în optimi CFR Cluj (2-0 cu Viitorul Axintele), FC Brașov (3-1 cu Chindia Târgoviște) și Ceahlăul Piatra Neamț (5-1 cu SC Bacău, după prelungiri). Marți au obținut biletele pentru faza următoare Pandurii Tg. Jiu, Oțelul Galați, CSMS Iași, Rapid CFR Suceava, ASA Tg. Mureș și Rapid București.