ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Steaua București a învins Dinamo în meciul disputat în deplasare, pe Arena Națională, duminică și încheiat cu 3-1 în favoarea oaspeților. Victoria campioanei României a fost adusă de „dubla“ lui Nicolae Stanciu (76' pen., 79') și de reușita lui Andrei Prepeliță (90+23' pen.). Dacă galeria dinamovistă și-a onorat echipa și a fost prezentă pe stadion, steliștii nu au fost susținuți de niciuna dintre cele două peluze de suporteri.

După prima repriză și scurgerea celor 15 minute de pauză, odată reveniți pe teren, jucătorii au reclamat arbitrului Cristi Balaj torțe și petarde aruncate pe teren, în special în zona portarului steliștilor, Giedrius Arlauskis. Vizibil deranjat, lituanianul a anunțat că se va îndrepta spre vestiare dacă lucrurile vor decurge la fel, ceea ce s-a și întâmplat, ambele echipe fiind îndrumate la cabine, iar jocul fiind reluat 20 de minute mai târziu.

TOATE declarațiile după meciul Dinamo - FC Steaua București

În timpul scurs până la decizia „fluierașului“ de întrerupe jocul, reacțiile au fost dintre cele mai diverse. Fotbaliștii celor două echipe s-au îmbrâncit, dinamovistul Marius Niculae s-a îndreptat către galeria formației sale și a început să scandeze injurii la adresa roș-albaștrilor, în vreme ce oficialul echipei din „Ștefan cel Mare“, Ionuț Dănciulescu, a încercat să liniștească lucrurile și a îndemnat la reluarea partidei. Înainte de aceste momente tensionate, portarul oaspeților a avut o ieșire ciudată la adresa lui Ionuț Nedelcearu, sărind la gâtul jucătorului alb-roșilor.

Dinamo se află pe a opta poziție în Liga I, având un bilanț de 11 victorii, opt egaluri și 11 partide pierdute. De cealaltă parte, FC Steaua București rămâne pe locul secund, la două puncte de liderul ASA Târgu Mureș, cu 20 de meciuri câștigate, trei remize și șapte înfrângeri.

REZULTATELE COMPLETE DIN ETAPA A XXX-A DIN LIGA I

Echipele de start

Dinamo: T. Marc- Bărboianu, A. Marc, Bunoza, Filip - Cristescu, Nedelcearu - C. Matei, Alexe, V. Lazăr - M. Niculae
Rezerve: Naumovski, Elhamed, Grozav, Rotariu, Bilinski, Fai, Gavrilă

FC Steaua București: Arlauskis - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Breeveld - Popa, Stanciu, Tănase - Chipciu
Rezerve: Cojocaru, Luchin, Filip, Iancu, Țucudean, Bourceanu, Enceanu