ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE 21:15 În Piaţa Victoriei au mai rămas câteva zeci de oameni care protestează. Pentru ziua de luni este anunţat un amplu protest în faţa clădirii Guvernului.

UPDATE 20:00
Numărul celor care protestează în faţa Guvernului este de aproximativ 2.000 de persoane.

UPDATE 19:45 Manifestanţii au ajuns în Piaţa Victoriei şi protestează în faţa Guvernului. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. Toate căile de ieşire din piaţă sunt blocate de forţele de ordine.

UPDATE 19:00
Manifestanţii au trecut de forţele de ordine şi se întreaptă spre Piaţa Victoriei, pe care intenţionează să o ocupe până luni dimineaţa.

UPDATE 18:40
Protestatarii au rupt cordonul de jandarmi şi s-au deplasat spre Guvern, dar au fost, din nou, blocaţi de forţele de ordine pe Calea Victoriei.

Sute de oameni protestează în acest moment în Piaţa Universităţii din Capitală, cerând demisia primului ministru Victor Ponta şi a Guvernului, dar şi pe cea a preşedintelui Traian Băsescu.

Cei adunaţi acolo protestează faţă de modificările aduse Codului penal, dar şi faţă de situaţia de la Pungeşti, strigând "Uniţi, salvăm toată Romînia" şi "De Crăciun şi Revelion fără Ponta şi Chevron".

Un număr mare de jandarmi este prezenţ la faţa locului. Ei au format un cordon, pentru a împiedica protestatarii să ajungă în Piaţa Victoriei, unde aceştia intenţionează să meargă, pentru a-şi manifesta nemulţumirile în faţa clădirii Guvernului.



protest duminica

protest duminica 1

protest duminica 2

protest duminica 3

protest duminica 5

protest duminica 6

protest duminica 7

protest duminica 8

protest duminica 9

protest duminica 10

protest duminica 11

Sursa foto: rezistenta.net