ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regizorul şi publicistul Iulian Capsali şi-a depus oficial candidatura pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, se anunţă într-un comunicat de presă primit la redacţie.

Această candidatură vine în contextul în care Capsali a fost mandat să participe la aceste alegeri din partea a peste 20 de organizaţii nonguvernamentale, se arată în document.

Dezideratele candidatului independent sunt: "promovarea, respectarea şi protejarea familiei naturale, dreptul părinţilor de a-şi educa şi creşte copiii potrivit propriilor tradiţii şi credinţe, precum şi asigurarea unui climat economic, sociale, cultural, educaţional şi legislativ care să protejeze familia".

Iulian Capsali a fost "delegat să contribuie la promovarea unor legi care să asigure copiilor români posibilitatea de a trăi într-o ţară suverană, cu un mediu natural curat, unde educaţia, sănătatea şi viaţa, drepturi fundamentale ale cetăţenilor să fie respectate", se afirmă în comunicatul echipei de campanie.