ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Selecţionata statului Uruguay a învins, scor 1-0,  naţionala Italiei, prin golul reuşit de Diego Godin, în minutul 81. În urma acestui rezultat, Italia a fost eliminată, Uruguay calificându-se în optimi. În celălalt meci al Grupei D, Costa Rica şi Anglia au încheiat la egalitate, scor 0-0.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL CARE A ELIMINAT ITALIA DE LA CUPA MONDIALĂ

[divider]

Italia şi Uruguay joacă un meci de totul sau nimic, la Natal, în Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal.

Costa Rica e calificată în optimi din Grupa D, iar Italia şi Uruguay sunt la egalitate, însă Italia poate merge mai departe şi cu un rezultat de egalitate.

Prima confruntare dintre cele două echipe a avut loc în 1970, în faza grupelor, şi s-a încheiat la egalitate, 0-0. Italia şi Uruguay s-au întâlnit de zece ori în total, sud-americanii având trei victorii, squadra azzurra două, iar restul s-au încheiat nedecis. Totuşi, echipa Celeste nu a marcat în ultimele două partide directe din Cupa Mondială.

Partida de pe "Arena das Dunas" (38.958 locuri) este arbitrată de mexicanul Marco Rodriguez.

Surprinzătoarea Costa Rica şi dezamăgitoarea echipă a Angliei se înfruntă la Belo Horizonte.

Dacă costaricanii sunt liderii grupei şi au şanse mari să termine pe primul loc, Anglia este deja eliminată şi va juca doar pentru orgoliul său rănit.

Meciul de pe stadionul "Mineirao" (58.170 locuri) este arbitrat de algerianul Djamel Haimoudi.

Sursa: Agerpres