ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Dinamo a remizat duminică seara cu CSU Craiova, scor final 1-1. Câinii roşii au egalat din penalty, după ce au fost conduşi în urma autogolului înscris de Steliano Filip.

Ascetica Si Mistica Bisericii Ortodoxe - Dumitru Staniloaie

Superb şi deosebit de impresionant a fost spectacolul care a precedat meciul, pus la cale de galeria dinamovistă pentru Cătălin Hâldan, de la dispariţia căruia se împlinesc 14 ani. Mii de lampioane, cu chipul "căpitanului", au inundat cerul de deasupra stadionului din Ştefan cel Mare.

http://www.youtube.com/watch?v=PF8Wr1_2AWk

Formaţia Dinamo întâlneşte duminică, de la ora 21.00, pe teren propriu, echipa CSU Craiova, în etapa a zecea (X) a Ligii I.

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat un meci pe stoperul echipei Dinamo Bucureşti Ionuț Nedelcearu, care a primit cartonaş roşu în startul derby-ului cu Rapid.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


În ceea ce priveşte CSU Craiova, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal l-a suspendat 2 etape pe mijlocaşul argentinian Pablo Daniel Brandán, pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu ASA Târgu-Mureș.

Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordoş, S. Filip – Bărboianu, Boubacar – D. Rotariu, C. Matei, V. Lazăr – Alexe.

CSU Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Nuno Rocha, Madson – Târnăcop, Bawab, Bancu – Curelea.