ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, un oficial de rang înalt din domeniul sănătății a declarat că Statele Unite vor trebui "să îşi reconsidere" poziţia faţă de Ebola după contractarea acestui virus de către o femeie din Texas (sud) care l-a îngrijit pe pacientul de origine liberiană decedat miercuri, scrie AFP, potrivit site-ului Mediafax.

Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.

"Trebuie să reconsiderăm maniera în care controlăm infectarea cu Ebola", a declarat în cursul unei conferinţe de presă directorul Centrului federal american pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor (CDC), Tom Frieden, acesta prezentând scuze pentru că, se pare, a acuzat-o pe femeia contaminată cu Ebola când a evocat o breşă în protocolul de protecţie, afirmând că s-a simţit "foarte prost" când a aflat că infirmiera a contractat virusul.

"Trebuie să lucrăm împreună şi să facem tot posibilul pentru a reduce riscul ca un alt membru din domeniul sănătăţii să fie infectat", a adăugat Frieden.