ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele României, Traian Băsescu, a trimis cel mai puternic mesaj unionist al unui oficial român din ultima vreme, declarând la TVR 1 că revenirea Basarabiei la patria-mamă este doar o chestiune de timp.
Va veni timpul ca Moldova să fie împreună cu România. Mai devreme sau mai târziu, unirea Moldovei cu România se va întâmpla pentru că sângele apă nu se face

Șeful statului a mai precizat că următorul proiect de țară al României trebuie să fie reîntregirea hotarelor. Băsescu a mai spus că dacă în Republica Moldova există un curent unionist, România va spune "da" fără ezitare.
Sunt convins că, dacă în Republica Moldova va exista un curent unionist, România va spune "da" fără să ezite. Proiectul de ţară pentru România, următorul proiect de ţară, este "Vrem să ne întregim ţara"!  În ce priveşte Moldova, sunt interese de stat, sunt interese ale Romaniei pe termen lung.Nimic nu se poate face fără voinţa românilor de pe cele două maluri