ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi dimineață, la spital au ajuns 14 persoane după ce un microbuz a lovit o autoutilitară, apoi a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în municipiul Bacău, relatează mediafax.ro.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Vasile Pârvan cu Doctor Istrate din municipiul Bacău, după ce microbuzul care transporta persoane a intrat în depăşirea unei autoutilitare, care a virat la stânga, moment în care cele două autovehicule s-au ciocnit, iar în urma impactului microbuzul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului, conform primelor informații oferite de polițiști.

"Doisprezece pasageri din microbuz, precum şi cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, toţi fiind conştienţi. Majoritatea persoanelor rănite au fost transportate la spital cu ambulanţele, însă au existat şi pasageri care au ajuns pe jos la unitatea medicală", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru, care a precizat că deocamdată nu se cunoaşte numărul total pasagerilor aflaţi în microbuz.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ, iar poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili vinovăţia şoferilor în funcţie de rezultatele anchetei.